Wellness

De zwembadbouwers leveren kwalitatieve spa’s, jacuzzi’s en bubbelbaden van hoogstaande merken. De talloze mogelijkheden en geavanceerde technologieën zorgen voor een ultiem relaxmoment. Afhankelijk van jouw behoeften en wensen zoeken we samen naar het beste spabad. Jarenlange garantie en onze eigen onderhoudsdiensten maken het plaatje compleet.

Spa en jacuzzi

Wij bieden spa’s en jacuzzi’s aan in verschillende formaten, uitvoeringen en prijsklasses. Van 3 tot 6 zitjes, inclusief loungestoelen en massagejets of verbeterde ergonomie tot LED-verlichting, ingebouwd muzieksysteem en zelfs een overloop spa… alles is mogelijk. Eén ding is steeds zeker: onze duurzame en energiezuinige spa’s en jacuzzi’s garanderen gezellige en rustgevende momenten van optimaal genot.

Buitendouches

Wil je een hippe designdouche voor buiten of eerder een klassiek model… een buitendouche is de perfecte aanvulling voor jouw spa. Contacteer ons om een overzicht te krijgen van onze ruime gamma aan buitendouches. Ook de plaatsing nemen we graag voor onze rekening.

De waterkwaliteit van jouw jacuzzi of spa is heel belangrijk. De zwembadbouwers zijn gespecialiseerd in waterbehandeling en hebben een groot aanbod qua wellness producten. Maar ook voor andere onderdelen zoals spa afdekkingen, trapjes of parasols kan je altijd bij ons terecht.

Zwembadaanleg

Van een bouwkundig zwembad, polypropyleen zwembad tot een inox zwembad: wij bouwen elk zwembad volledig op maat.

Onderhoud & renovatie

Om met volle teugen te genieten van jouw zwembad is een correct onderhoud noodzakelijk. Ook voor renovatie kan je ons inschakelen.

Doe-het-zelf

Wil je zelf de handen uit de mouwen steken? Met een gedetailleerd en duidelijke bouwplan helpen wij je stap voor stap.

Zwembadafdekking

Door het plaatsen van een zwembadafdekking bespaar je niet alleen kostbare energie, maar ook je zwembadwater blijft veel langer zuiver.

Vraag je offerte aan

Gevonden wat je zocht en wil je het exacte prijskaartje ontvangen? Of zit je nog met enkele vragen? Contacteer ons via 0476 / 43 39 68 of info@dezwembadbouwers.be of vul ons offerteformulier in.

Gevonden wat je zocht en wil je het exacte prijskaartje ontvangen? Of zit je nog met enkele vragen?
Contacteer ons via 0476 / 43 39 68 of info@dezwembadbouwers.be of vul ons offerteformulier in.