Inox zwembad

De zwembadbouwers | Inox zwembad

Wat is een inox zwembad?

Ben je op zoek naar een tijdloos en modern zwembad? Dan is een inox of RVS zwembad misschien wel iets voor jou. Deze zwembaden worden op maat gemaakt en hebben een kuip in roestvrij staal of inox.

De inox panelen weerspiegelen het zonlicht waardoor het water zeer helder oogt. Het heeft bovendien een zeer luxueuze uitstraling en is dankzij het gladde en niet-poreuze oppervlak zeer onderhoudsvriendelijk. Bij inox zwembaden verwacht je je best aan een hoger prijskaartje.

Andere mogelijkheden

Zwembadaanleg

Van een bouwkundig zwembad, polypropyleen zwembad tot een inox zwembad: wij bouwen elk zwembad volledig op maat.

Onderhoud & renovatie

Om met volle teugen te genieten van jouw zwembad is een correct onderhoud noodzakelijk. Ook voor renovatie kan je ons inschakelen.

Zwembadafdekking

Door het plaatsen van een zwembadafdekking bespaar je niet alleen kostbare energie, maar ook je zwembadwater blijft veel langer zuiver.

Wellness

Een spa, jacuzzi of buitendouche is pure ontspanning. Van een compact formaat tot luxe uitvoering, bij ons ben je aan het juiste adres.

Vraag je offerte aan

Gevonden wat je zocht en wil je het exacte prijskaartje ontvangen? Of zit je nog met enkele vragen? Contacteer ons via 0476 / 43 39 68 of info@dezwembadbouwers.be of vul ons offerteformulier in.

Gevonden wat je zocht en wil je het exacte prijskaartje ontvangen? Of zit je nog met enkele vragen?
Contacteer ons via 0476 / 43 39 68 of info@dezwembadbouwers.be of vul ons offerteformulier in.