Onderhoud & renovatie

De zwembadbouwers zorgen voor het onderhoud, de reiniging en renovatie van jouw zwembad, zelfs als dit niet door ons gebouwd is. Door een correcte afstelling van de techniek en regelmatige controles bespaar je niet alleen energie, maar het is bovendien de basis voor hygiƫnisch zwemwater. Dankzij onze expertise kan je zorgeloos genieten!

Zomer- en winterklaar

Zowel bij warm als koud weer is het erg belangrijk om je zwembad periodiek te onderhouden. Tijdens het onderhoud meten we de hoeveelheid chemicaliƫn en brengen het op peil, we controleren tegelijkertijd de filterinstallatie en reinigen afvoergoten en zwembadafdekking.

Renovatie

Is jouw zwembad of de bijhorende technische installatie verouderd? Dan kan je kiezen voor een zwembadrenovatie. Je kan ons o.a. inschakelen voor het vervangen van de zwembadafdekking, het renoveren van leidingwerk of om een nieuwe zwembadtechniek te installeren.

Zwembadaanleg

Van een bouwkundig zwembad, polypropyleen zwembad tot een inox zwembad: wij bouwen elk zwembad volledig op maat.

Doe-het-zelf

Wil je zelf de handen uit de mouwen steken? Met een gedetailleerd en duidelijke bouwplan helpen wij je stap voor stap.

Zwembadafdekking

Door het plaatsen van een zwembadafdekking bespaar je niet alleen kostbare energie, maar ook je zwembadwater blijft veel langer zuiver.

Wellness

Een spa, jacuzzi of buitendouche is pure ontspanning. Van een compact formaat tot luxe uitvoering, bij ons ben je aan het juiste adres.

Vraag je offerte aan

Gevonden wat je zocht en wil je het exacte prijskaartje ontvangen? Of zit je nog met enkele vragen? Contacteer ons via 0476 / 43 39 68 of info@dezwembadbouwers.be of vul ons offerteformulier in.

Gevonden wat je zocht en wil je het exacte prijskaartje ontvangen? Of zit je nog met enkele vragen?
Contacteer ons via 0476 / 43 39 68 of info@dezwembadbouwers.be of vul ons offerteformulier in.