Skimmer of overloop

De zwembadbouwers | Referentie | Skimmer zwembad

Skimmer zwembad

Een skimmer zwembad is voorzien van een aantal inbouwstukken, of skimmers genoemd, die drijvende vuilresten (insecten, bladeren, takjes, …) afvoeren naar naar de filterpomp. Afhankelijk van de grootte van je zwembad plaatsen we 1 of meerdere skimmers.

Onze skimmer zwembaden hebben een hoge waterlijn. Zo blijft deze slechts 3 centimeter van de boordsteen. Zo hebben ze een strak en mooi uitzicht. Bovendien zijn deze zwembaden prijs-kwaliteit relatief goedkoop en hebben ze minder automatische technieken nodig.

Overloop of infinity pool

Bij overloop zwembaden of infinity pools gebruik je geen skimmers, maar loopt het water over de zwembadboord en komt het zo terecht in een opvangrooster. Hierdoor staat het zwembadwater op gelijke hoogte met de omliggende bestrating of terras.

Een overloop zwembad oogt modern en vormt één geheel met de omgeving. Omdat je geen boord hebt, straalt het eenvoud en rust uit. Overloop zwembaden of infinity pools zijn relatief duurder dan skimmer zwembaden.

Bij een overloop of infinity zwembad kan je kiezen om het water over één of meerdere randen te laten lopen. Gaat het water over alle vier de randen? Dan spreek je over een spiegelzwembad.

Doe-het-zelf

Wil je zelf de handen uit de mouwen steken? Met een gedetailleerd en duidelijke bouwplan helpen wij je stap voor stap.

Onderhoud & renovatie

Om met volle teugen te genieten van jouw zwembad is een correct onderhoud noodzakelijk. Ook voor renovatie kan je ons inschakelen.

Zwembadafdekking

Door het plaatsen van een zwembadafdekking bespaar je niet alleen kostbare energie, maar ook je zwembadwater blijft veel langer zuiver.

Wellness

Een spa, jacuzzi of buitendouche is pure ontspanning. Van een compact formaat tot luxe uitvoering, bij ons ben je aan het juiste adres.

Vraag je offerte aan

Gevonden wat je zocht en wil je het exacte prijskaartje ontvangen? Of zit je nog met enkele vragen? Contacteer ons via 0476 / 43 39 68 of info@dezwembadbouwers.be of vul ons offerteformulier in.

Gevonden wat je zocht en wil je het exacte prijskaartje ontvangen? Of zit je nog met enkele vragen?
Contacteer ons via 0476 / 43 39 68 of info@dezwembadbouwers.be of vul ons offerteformulier in.