Bouwkundig zwembad

Wat is een bouwkundig zwembad?

Bij een bouwkundig zwembad wordt de kuip gemetst of in beton gegoten. Het grote voordeel ten opzichte van kant en klare zwembadkuipen is dat je niet gebonden bent aan vormen of afmetingen. Je zwembad wordt 100% op maat ontworpen en qua design & afwerking zijn de mogelijkheden eindeloos: groot of klein, rond of hoekig, diep of ondiep, gemetselde of hoektrap, … alles is uitvoerbaar.

Zoals bij elk type zwembad starten we eerst met de grond- en graafwerken om daarna de bodem en wanden te plaatsen en alles af te werken. Dit hele proces duurt wel iets langer dan bij voorgemaakte kuipen.

De kleur van je zwembad tenslotte wordt volledig bepaald door de afwerking. Van een zwembadliner, mozaïek tot tegels… ook hier kan je kiezen uit tal van opties.

Andere mogelijkheden

Zwembadaanleg

Van een bouwkundig zwembad, polypropyleen zwembad tot een inox zwembad: wij bouwen elk zwembad volledig op maat.

Onderhoud & renovatie

Om met volle teugen te genieten van jouw zwembad is een correct onderhoud noodzakelijk. Ook voor renovatie kan je ons inschakelen.

Zwembadafdekking

Door het plaatsen van een zwembadafdekking bespaar je niet alleen kostbare energie, maar ook je zwembadwater blijft veel langer zuiver.

Wellness

Een spa, jacuzzi of buitendouche is pure ontspanning. Van een compact formaat tot luxe uitvoering, bij ons ben je aan het juiste adres.

Vraag je offerte aan

Gevonden wat je zocht en wil je het exacte prijskaartje ontvangen? Of zit je nog met enkele vragen? Contacteer ons via 0476 / 43 39 68 of info@dezwembadbouwers.be of vul ons offerteformulier in.

Gevonden wat je zocht en wil je het exacte prijskaartje ontvangen? Of zit je nog met enkele vragen?
Contacteer ons via 0476 / 43 39 68 of info@dezwembadbouwers.be of vul ons offerteformulier in.