Doe-het-zelf

Wil je zelf de handen uit de mouwen steken en je eigen zwembad bouwen? Met een gedetailleerd en duidelijke bouwplan helpen wij je stap voor stap. Bovendien bieden we advies en begeleiding tijdens het hele proces. Zit je met een vraag of stuit je op een probleem? Eén telefoontje naar De zwembadbouwers en je bent meteen geholpen.

Bij De zwembadbouwers kan je ook alle producten & benodigdheden bestellen om een zwembad te bouwen. Van zwembadafdekking, energiezuinige zwembadverwarming, grondige zwembadreiniger, krachtige zwembadpomp tot een efficiënte zwembadfilter. Maar ook voor alle andere toebehoren en accessoires zoals onderhoudsproducten, pH regelaars, chloor, verlichting, trappen, borstels of schepnetten zijn De zwembadbouwers jouw aanspreekpunt.

De zwembadbouwers | Onderhoud | Zwembadreiniger

Zwembadreiniger

Een grondige zwembadreiniger is een absolute must. Het systematisch reinigen van je zwembad heeft immers een positieve invloed op de waterkwaliteit en de levensduur van je technische installatie. Van een elektrische reiniger, hydraulische reiniger tot een heuse zwembadrobot: wij adviseren je graag.

Zwembadverwarming

Om het ideale verwarmingssysteem te bepalen, bekijken we eerst het volume van je zwembad, de gewenst gebruiksperiode en watertemperatuur. Op basis hiervan kiezen we een verwarmingssysteem met een maximum aan comfort tegen de beste prijs.

Zwembadpomp

Zwembadpompen zijn van cruciaal belang voor het functioneren van de technische installatie van je zwembad. Je kan ze eigenlijk beschouwen als het hart van je zwembad. Voor de keuze van je filterpomp moet je rekening houden met zowel het volume van je zwembad als de capaciteit van je zwembadfilter. Wij helpen je graag een handje.

Zwembadfilter

Een zwembad zonder filter wordt snel vuil en een kweekvijver aan bacteriën. Het is dus van het grootste belang dat je zwembad voldoende wordt gefilterd. Wij kiezen resoluut voor mechanische filtering met glaskorrels én een tweede UV-filtering. We komen dit graag bij je installeren.

De zwembadbouwers | Onderhoud | Zwembadfilter met glaskorrels

Zwembadaanleg

Van een bouwkundig zwembad, polypropyleen zwembad tot een inox zwembad: wij bouwen elk zwembad volledig op maat.

Onderhoud & renovatie

Om met volle teugen te genieten van jouw zwembad is een correct onderhoud noodzakelijk. Ook voor renovatie kan je ons inschakelen.

Zwembadafdekking

Door het plaatsen van een zwembadafdekking bespaar je niet alleen kostbare energie, maar ook je zwembadwater blijft veel langer zuiver.

Wellness

Een spa, jacuzzi of buitendouche is pure ontspanning. Van een compact formaat tot luxe uitvoering, bij ons ben je aan het juiste adres.

Vraag je offerte aan

Gevonden wat je zocht en wil je het exacte prijskaartje ontvangen? Of zit je nog met enkele vragen? Contacteer ons via 0476 / 43 39 68 of info@dezwembadbouwers.be of vul ons offerteformulier in.

Gevonden wat je zocht en wil je het exacte prijskaartje ontvangen? Of zit je nog met enkele vragen?
Contacteer ons via 0476 / 43 39 68 of info@dezwembadbouwers.be of vul ons offerteformulier in.